Hádka mezi švagry: Polonahý agresivní muž se snažil útočit na hosty restaurace
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Tři hodiny po půlnoci přivolala obsluha z restaurace U Čerta v Litvínově strážníky ke rvačce tří mužů. Po příjezdu strážníků už byl v restauraci klid.

Během jejich přítomnosti se do restaurace vrátil opilý polonahý muž, který krvácel z nosu. Muž byl agresivní a vyhrožoval ostatním hostům. Přes strážníky se snažil k hostům dostat a zaútočit na ně. Proto strážníci použili donucovacích prostředků, a přiložili muži pouta.

Muže vyvedli před restauraci, kde se do situace začal vměšovat další opilec. I on napadal strážníky. I druhému muži strážníci nasadili pouta. Na místě byla přítomna i hlídka Policie ČR, která oba opilce převzala k další lustraci na policejní služebně.

Rvačka vznikla po rodinné rozepři mezi švagry.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru