Řidič se vydával za bratra a měl pro to důvod. Policisty ale neošálil
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Oklamat policisty chtěl 38letý muž z Mostu. Toho stavěla hlídka policie v Mostě při řízení osobního auta.

Muž policistům nepředložil žádné doklady a nahlásil osobní údaje svého bratra. Zřejmě věděl proč. Má totiž od okresního soudu vydán do roku 2019 zákaz řízení všech motorových vozidel.

"Policisté však po příjezdu na oddělení šetřením zjistili, kdo osoba skutečně je. Na svědomí má filuta i vloupání do osobního vozidla značky VW Passat, do kterého měl vniknout již v červenci poblíž centra města Mostu a odcizit z něj měl autorádio a flash disky," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Lup nebyl zajištěn. Mostečana vyšetřovatel obvinil z přečinu krádeže vloupáním a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru