Ošklivá rampa zmizela, místo ní je před poliklinikou k dispozici nové schodiště a výtah
Nové schodiště a výtah nahradily starou lávku. Foto: KZ
Most

Most - Návštěvníci a pacienti mají v areálu Nemocnici Most před budovou „A“, kde sídlí poliklinika, od začátku září k dispozici nové schodiště a výtah, kterým je zajištěn bezbariérový přístup.

Nacházejí se na straně přiléhající k příjezdové komunikaci. Nahradily dosavadní nevyhovující lávku, která byla v havarijním stavu.

Realizace investiční akce s názvem Nové komunikační řešení vstupu na dětskou pohotovost a nové venkovní schodiště mezi budovami „A“ a „B“ probíhala bezmála tři měsíce a vyžádala si náklady ve výši 3,8 milionu korun včetně DPH.

Mostecká nemocnice patří do skupiny pěti největších krajských nemocnic, které patří pod správu společnosti Krajská zdravotní.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru