Mostečanka vyzkoušela v obchodě lest, lup ukryla děcku pod bundu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Lest nevyšla 28leté ženě z Mostu. Ta byla nakupovat v jednom mosteckém supermarketu. Ze zboží si vybrala kabát a boty, vše v celkové hodnotě přes devět set korun. Platit ale nechtěla.

Zboží měla schovat pod bundu svého nezletilého dítěte a poté vyšla přes pokladny, aniž by za věci zaplatila. Při odchodu z prodejny ženu zadrželi pracovníci ostrahy. Mostečanka skončila na policii.

"Už v minulosti byla za majetkový delikt odsouzena. Vyšetřovatel ženu obvinil z přečinu krádeže a stíhá ji na svobodě. Soud za takové jednání může uložit až tříletý trest odnětí svobody," uvádí mluvčí policie na Mostecku Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru