Potyčka v tramvaji! Černý pasažér způsobil revizorovi nepříjemnou zlomeninu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Při běžné kontrole jízdních dokladů došlo k další potyčce cestujícího s revizory Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova v jedoucí tramvaji.

„Cestující seděl na sedačce a s nepřítomným výrazem ignoroval opakované žádosti revizorů o předložení jízdních dokladů,“ řekl Daniel Dunovský, ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova.

Tramvaj právě dojížděla do zastávky v Mostě u Prioru, když se cestující rozhodl k rychlé akci. „Vystartoval ze sedačky a prudce vrazil do stojícího revizora. Snažil se zřejmě uniknout z vozidla okamžitě po zastavení. Pracovník přepravní kontroly se ho snažili zastavit, aby s ním mohli sepsat záznam o provedení přepravní kontrole,“ řekl Dunovský. „Při následné potyčce došlo ke zranění jednoho z pracovníků přepravní kontroly, cestujícího bez platného jízdního dokladu však zadrželi až do příjezdu městské policie,“ uvedl Dunovský.

Pracovník přepravní kontroly si z tohoto incidentu odnesl zlomený loket. „Jde už o druhé zranění revizora během krátké doby necelých dvou měsíců,“ dodal Dunovský.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru