PTÁTE SE: Kdy se uzavře most pod Hněvínem? Litvínov dal zvědavým řidičům odpověď
Most pod Hněvínem. Foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov, Most - Město Litvínov na svých internetových stránkách zveřejnilo další podrobnosti k uzavírce silničního mostu pod Hněvínem, který leží na velmi frekventované trase z Litvínova do Mostu. Souviset s ní budou nepříjemné objížďky.

"Na základě potvrzených informací Ředitelství silnic a dálnic dojde ve 2. polovině měsíce ledna 2019 k uzavírce mostu ev.č. 27-027.1, který je součástí silnice č. I/27 ve směru Litvínov – Most v místě vyústění na silnici č. I/13 směr Chomutov – Teplice z důvodu stavebních prací v rámci rekonstrukce a výstavby nového mostu," uvedlo město Litvínov.

Silnice č. I/27 bude uzavřena od směrového rozdělení ve směru Litvínov – Most, po křižovatku se silnicí č. I/13. Objízdná trasa ve směru Litvínov – Most bude vedena po silnici č. I/27 Záluží, po silnici č. III/0272 Dolní Jiřetín a č. I/13 Komořany – Souš.

V další fázi rekonstrukce bude uzavřený úsek silnice č. I/13 pod předmětným mostem, kdy bude provoz vozidel po silnici č. I/27 ve směru Most – Litvínov (spodní část silnice) upraven na obousměrný. Znamenat to bude uzavření dopravy z Teplic ve směru na Chomutov a objížďky přes Záluží a Komořany.

Vydáním rozhodnutí Krajského úřadu Ústeckého kraje o povolení uzavírky tohoto mostu budou známy konkrétní termíny jednotlivých etap stavebních prací, o kterých budeme opět informovat. Most pod Hněvínem bude uzavřený po celou dobu jeho rekonstrukce, minimálně do konce září 2019. Vzhledem k opožděnému začátku rozsáhlých prací, o kterých se mluví již od poloviny loňského roku, se dá však předpokládat spíše pozdější termín.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru