Dokončuje se nákupní centrum. Vrátí se na tuto zastávku také autobusy MHD?
Autobusová zastávka u Lidlu v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Soukromý investor dokončuje další obchody v nákupním parku na okraji Litvínova u supermarketu Lidl. Již dříve jezdil do této lokality autobus městské hromadné dopravy. Je možné, že se tam znovu vrátí?

Tuto otázku měli na svém programu také litvínovští radní. Kdo preferuje hromadnou dopravu před auty, bude muset do rozšířené nákupní lokality docházet pěšky. Nejblíže je to od nádraží, vede tam chodník.

"Autobus nebyl využívaný ani v minulosti. Není proto žádoucí, abychom znovu linku k Lidlu zavedli," sdělila stanovisko starostka Litvínova Kamila Bláhová. Město předpokládá, že autobusy by i nyní zůstávaly prázdné, radnice by je zbytečně dotovala. Navíc provozem k soukromému subjektu, který neprojevil o hromadnou dopravu žádný zájem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru