Zloději z obchodů na Mostecku měli smůlu, pochytali je. I díky tomu, že už je dobře znají
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na nákup za pět prstů vyrazily dvě ženy do jednoho litvínovského supermarketu v podvečerní době. Nakupovaly spolu a v prodejně si do svých tašek ukryly cukrovinky, čokolády a žvýkačky. Třiatřicetiletá měla mít v tašce zboží za 919 korun, 52letá za 1 110 korun.

Ostraze se počínání žen v obchodě zdálo podezřelé a ženy při odchodu zadržela. Lup byl zajištěn a vrácen zpět prodejně. Dvojice skončila na policii. "Policisté ženám sdělili ve zkráceném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Obě dvě již byly za krádeže odsouzeny," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Zloděje poznali na kamerovém záznamu

Dva muži ukradli alkohol za 1100 Kč v litvínovském Tescu. Ostraha přivolala strážníky až ve chvíli, kdy už zloději v obchodě nebyli. Při prohlídce kamerového záznamu ale strážníci zloděje poznali. Na místo přivolali Policii ČR, které poznatek i se jménem a adresou zloděje předali.

Muž se dopouští opakovaných krádeží zboží v obchodech

Ke krádeži zboží byla vyslána hlídka městské policie do mosteckého Kauflandu v ulici Kabátnická, kde muž odcizil drogistické zboží. U muže bylo zjištěno, že se opakovaně dopouští krádeže, a tak byl předán přivolané hlídce Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru