AKTUÁLNĚ: V Litvínově se zřítila lampa, na silnici na Meziboří popadaly stromy
Zásah u vyvrácené lampy v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Hasiči, policisté a strážníci mají za sebou zásah v Litvínově kvůli silným poryvům větru. Hasiči vyjížděli také na silnici spojující Litvínov a Meziboří.

V Litvínově před devatenáctou hodinou spadla lampa pouličního osvětlení v křižovatce ulic Valdštejnská a Ruská. Nezřítila se na zem, zůstala zaklesnutá o strom. Policisté a strážníci na místě řídili dopravu a místo obehnali páskou. Následně pracovník technických služeb stožár odpojil od elektrické energie a mohl být položen na zem. Silnice je opět průjezdná.

Na silnici z Litvínova na Meziboří spadly větve a stromy v úseku pod vodárnou. Hasiči je rozřezali a odklidili z vozovky.

Meteorologové předpovídají až do pondělních ranních hodin velmi silný jihozápadní až západní vítr s nárazy nad 85 km/h, na horách až 125 km/h. To je již vítr o síle orkánu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru