Zlodějíčci v supermarketu napěchovali kočárek čokoládami a alkoholem
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na nákup za pět prstů vyrazila dvojice z obce v Krušných horách. Muž ve věku 34 let spolu s přítelkyní zavítali do Litvínova, kde si hodlali přilepšit v jednom tamním supermarketu.

Muž měl do kočárku ukrýt 27 tabulek čokolád a pět lahví s alkoholem, vše v hodnotě 1200 korun. Poté prošli pokladnami, kde platili za maličkosti. Ostraha prodejny krádež odhalila a dvojici zadržela.

"Muž kradl již v minulosti a policisté mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, přítelkyně byla řešena pro přestupek za odcizení tří čokolád," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru