Muž z Litvínova vnikl sousedovi do bytu. Tam ho mlátil a kopal, až skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Devětatřicetiletý muž z Litvínova měl zaklepat na dveře bytu svého souseda, kterého po otevření dveří napadl. Policisté v Hamru mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody.

"Útočník měl poškozeného udeřit do obličeje, poté vstoupit do chodby a následně ho následoval i do obývacího pokoje, kam poškozený utekl a tam ho opětovně napadl, kdy ho měl kopat do těla," uvedla mostecká policejní mluvčí.

Napadený následně z bytu utekl. Utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice. Charakter zranění, způsobená hmotná škoda je předmětem dalšího šetření hamerských policistů, stejně tak motiv útoku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru