OPRAVDU SE STALO: Zloději snědli při vloupačce do bytu narozeninový dort
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Hamerští policisté spolu s kriminalisty objasnili případ krádeže vloupáním do bytu v obci na Litvínovsku. Dva muži ve věku 19 a 27 let z Litvínovska měli po společné dohodě vniknout přes den násilím přes okno do bytu v prvním patře v době, kdy rodina zrovna nebyla doma.

Rodina vyrazila na výlet a po příjezdu domů v podvečerních hodinách hned po otevření dveří zjistila, že měla nezvanou návštěvu. "O přítomnosti nevítaných hostů svědčil značný nepořádek v bytě, zpřeházené věci a také téměř snědený čokoládový narozeninový dort. Dvojice měla v bytě odcizit sluchátka v hodnotě 6 000 korun a spořádat čokoládový dort, jehož zbytek ponechala na stole," uvádí k případu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel oba muže obvinil z přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody ve spolupachatelství. Oba již v minulosti kradli a byli odsouzeni.

Mladší z dvojice je stíhán na svobodě, starší je nyní ve výkonu trestu odnětí svobody. Litvínovanům za krádež vloupáním hrozí až tříletý trest odnětí svobody a to s ohledem na jejich kriminální minulost.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru