Aranžérky z Hamru se prosadily na náročné soutěži, tématem byly dlouhé zimní večery
Foto: SOŠ Litvínov – Hamr
Litvínov

Litvínov – Ve středu 29. ledna se v Plzni sešly budoucí aranžérky, aby změřily síly v soutěži Region 2020. Soutěžilo se v několika kategoriích, téma soutěže znělo Dlouhé zimní večery.

Studentky SOŠ Litvínov – Hamr se zúčastnily tří kategorií a vedly si znamenitě. Natálie Machová ovládla kategorii aranžování komerční vitríny, Tereza Dörflerová zvítězila v soutěži o nejlepší maketu výkladní skříně. Úspěch hamerských děvčat podtrhla druhým místem v kategorii plakát Surya Faitová.

„Soutěž byla náročná, v konkurenci ostatních škol nebylo jednoduché se prosadit. Děvčata to zvládla výborně,“ prohlásila učitelka odborného výcviku Jana Peterková, která spolu s Ivanou Charamzovou dívky na soutěž připravovala.

„Všem soutěžícím gratuluji a děkuji za výbornou reprezentaci školy,“ dodala závěrem Jitka Francírková, ředitelka SOŠ Litvínov – Hamr.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru