Hrůzný zážitek: Cizí muž v noci nahlížel kukátkem do bytu na litvínovské Osadě
Muž způsobil obyvatelce bytu nepříjemný zážitek. Foto: FB skupina Litvínov
Litvínov

Litvínov - V půl druhé ráno volala o pomoc strážníky litvínovské městské policie žena z Osady. Nahlásila, že na chodbě se již delší dobu nachází cizí muž a vždy, když světlo na chodbě zhasne, jde k jejím dveřím.

Mladá žena se bála, že se jí bude chtít dostat do bytu. Strážníci skutečně muže na chodbě zastihli, je to pro ně známá firma. Muž sice bydliště má, nyní se ale zdržuje všude možně.

Strážníkům oznámil, že se na chodbě jen chtěl ohřát a nikam se nechtěl vloupat. Proč ale ženě nakukoval do bytu, vysvětlit nedokázal.

Žena nic nechtěla hlásit Policii ČR, jen poprosila, aby muže vykázali. Muže při jeho počínání natočila. Video je dostupné v naší facebookové skupině Litvínov.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru