Muž ze starého Janova se obával o sousedův dům. Zastavilo před ním podezřelé auto
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - O sousedův dům měl starost muž ze starého Janova, který volal o pomoc strážníky. V půl deváté večer před domem sousedů, o němž věděl, že v té chvíli je prázdný, zastavilo auto. Volající se obával, že posádka schválně předstírá, že mají závadu a budou se chtít vloupat do domu.

Na místě hlídka zjistila, že vůz je odstavený skutečně kvůli poruše, celkově stav vozu byl alarmující. Řidič vozu u sebe navíc neměl řidičské oprávnění ani doklad o sjednaném povinném ručení a vůz je dle záznamů registrován na zcela jinou osobu.

Proto strážníci přivolali hlídku Policie ČR, která si případ převzala. Mezitím se dostavila na místo majitelka domu, která oznámila, že s domem je vše v pořádku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru