Mladík v bytě kradl, když rodina spala. Špatně zavřeli dveře!
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na nepoctivce narazila jedna rodina v obci na Litvínovsku. Ten u ní byl koncem minulého týdne na návštěvě. Odpoledne odešel, ale v noci se do bytu vrátil, ač nebyl pozván.

Přišel v době, kdy rodina spala a využil toho, že byly špatně zavřené dveře. "Mladík ve věku 19 let z Mostu měl v bytě odcizit v kuchyni volně položený mobilní telefon. Poté hned odešel a dveře zajistil provázkem tak, že obyvatelé měli hodně práce s tím, aby se dostali z bytu ven. Krádež zjistili hned ráno," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Policisté po podezřelém pátrali a vypátrali ho zanedlouho u příbuzných. Mobil u sebe neměl, prý ho v Mostě prodal. Policisté mobil provedeným šetřením nakonec zajistili u nového majitele. Telefon byl vrácen zpět poškozenému.

Mladík si od policie odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Již v minulosti kradl a byl odsouzen.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru