Rozchod po italsku na Meziboří. Ženě vylétaly věci na ulici
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Meziboří - V neděli dopoledne se na strážníky litvínovské městské policie telefonicky obrátila žena s tím, zda by mohli zajet do Meziboří, kde její bývalý přítel vyházel na ulici její osobní věci.

Žena městským policistům oznámila, že může přijet do města až odpoledne, na Policii ČR Meziboří se nemohla dovolat. Hlídka přijela na místo, kde zajistila kufr a tašku a podařilo se jí spojit s ženiným bývalým přítelem.

Ten si odmítl věci vzít zpět do bytu. Strážníci tedy věci převezli na služebnu Policie ČR v Meziboří, kde policistům vše vysvětlili a předali kontakt na oznamovatelku, která si věci vyzvedne odpoledne.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru