Cizinec řídil auto pod vlivem alkoholu, v cele čeká na verdikt soudu
Ilustrační foto: Policie ČR
Litvínov

Horní Jiřetín - Hlídka litvínovských policistů ve středu krátce před půlnocí zastavila a zkontrolovala řidiče osobního vozidla, který řídil v obci Horní Jiřetín vozidlo nestandartním způsobem.

Policisté u řidiče provedli z důvodu podezření na ovlivnění návykovou látku dechovou zkoušku digitálním analyzátorem alkoholu v dechu, kterým byla opakovaně naměřena hodnota přes dvě promile.

Muž skončil na obvodním oddělení v Hamru a následně v policejní cele. Hamerští policisté mu na druhý den po vystřízlivění předali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky ve zjednodušeném zkráceném přípravném řízení a zprávu o výsledku řízení předali ihned státnímu zástupci.

Ten již okresnímu soudu předal návrh na potrestání podezřelého.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru