Ženy potřebovaly pomoc. Jedné bylo na omdlení, druhá chodila po městě v nočním úboru
Žena se procházela po městě v nočním úboru a pantoflích. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Seniorka v Litvínově ztratila orientaci. Další se po ulici procházela v noční košili a pantoflích.

V podvečerních hodinách požádala strážníky litvínovské městské policie recepční z hotelu Lázeňský vrch o výjezd hlídky, jelikož jí do hotelu přišla starší paní, která je dezorientovaná a neví, jak se dostane domů. Paní prý je i na omdlení. Hlídka na místě zastihla stařenku (1930), že se vydala ke své dceři, ale zapomněla, kde to je. Strážníkům se podařilo vyhledat její dceru a po dohodě k ní její matku převezli a v pořádku předali.

Další stařenka v pyžamu na ulici

Litvínovští strážníci dostali ve večerních hodinách také hlášení o stařence v ulici U Zámeckého parku, která má na sobě pouze noční košili a pantofle. Muž, který ji potkal, ji prozatím dal alespoň jeho bundu. Hlídka zjistila jméno devadesátileté ženy, klíče od bytu však u sebe neměla. V místě bydliště se podařilo sehnat kontakt na jejího syna. Muž okamžitě přijel na místo a matku si odvezl k sobě, že se o ni postará.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru