Litvínovan (47) se vloni vrátil z vězení, teď znovu kradl. Soud ho poslal do vazby
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovan ve věku 47 let se loni vrátil z výkonu trestu a nedávno opět kradl. Vyšetřovatel ho obvinil ze zločinu krádeže a podal státnímu zástupci podnět k návrhu na vzetí do vazby. Okresní soud v Mostě obviněného do vazby poslal.

Podle policie měl obviněný v jednom mosteckém supermarketu ukrýt do igelitové tašky různé drogistické zboží, baterie a čelovku, vše v celkové hodnotě 5 549 korun. U pokladny pak platil za drobnost. Na místě byl zadržen pracovníkem ostrahy a následně předán do rukou policie.

"Odcizené věci byly zajištěny, část lupu byla vrácena do prodeje, část věcí v hodnotě dva tisíce korun však obviněný při odcizení záměrně poškodil. Obviněný se krádeže dopustil v době vyhlášeného nouzového stavu, za který může soud pachatele potrestat v krajním případě až osmiletým trestem odnětí svobody," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru