Citadelu čekají další významné změny, budou i nové sedačky v kině
Jednatel společnosti Sportas Litvínov Miroslav Otcovský, která provozuje v Litvínově kulturní zařízení Citadela. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Rada města Litvínova schválila společnosti SPORTaS, která je nájemcem kulturního zařízení Citadela, dvě významné stavební akce. První se týká předsálí a společenského sálu, ve kterém se pořádají např. plesy, a jde již o druhou etapu modernizace tohoto prostoru.

Při ní dojde k demontáži stávající prosklené příčky a instalaci příčky nové – barevné. Ta zároveň bude posunuta blíže k baru. Tato akce se uskuteční za finanční spoluúčasti města Litvínova ve výši 500 000 Kč. „Tuto stěnu zároveň posuneme zhruba o 3 m směrem k baru. Tím se zvětší prostor sálu. Už při první etapě, kdy se modernizoval bar, došlo k jeho posunutí zhruba o dva metry. Hosté, kteří se tedy budou chtít občerstvit u baru, budou mít v konečné podobě jen o 1 m užší prostor, než bylo původně,“ vysvětlil jednatel SPORTaS Miroslav Otcovský.

Zároveň v Citadele v kinosálu dojde k avizované výměně sedaček a podlahových krytin. Výše dotace činí tři miliony korun. Část pokryjí dary lidí, firem i místních politiků.

Obě akce jsou součástí schváleného Akčního plánu rozvoje města Litvínova na rok 2020. Podle Miroslava Otcovského budou obě dokončeny v závěru letních prázdnin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru