Konflikt mezi Mostem a Litvínovem. Na silnici mělo dojít k vytlačování a vyhrožování střelnou zbraní
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V pátek podvečer se na strážníky litvínovské městské policie obrátila Policie ČR se žádostí o pomoc při zastavení vozidla, jehož řidič se při cestě z Mostu do Litvínova snažil vytlačit jiné vozidlo ze silnice a ještě na něj měl mířil střelnou zbraní. Uvádí to tisková zpráva městské policie.

Podezřelý vůz následně hlídka strážníků zjistila v Litvínově a zastavila ho v ulici 9. května. Po vystoupení z vozu řidiče spoutali. Zjistili, že je rumunské národnosti, ale mluví i rozumí česky.

Mezitím přijela i hlídka Policie ČR, jeden z policistů si všiml, že za místem spolujezdce leží střelná zbraň typu vzduchovka. Muž se následně přiznal jak k vytlačování jiného vozidla ze silnice, tak i vyhrožování střelnou zbraní.

Strážníci převezli zbraň na služebnu policistů, ti naopak převáželi viníka.

Redakci ve středu dopoledne kontaktoval muž, který tvrdil, že byl oním zastaveným řidičem. Popřel ale, že by někoho vytlačoval. Naopak jeho vůz měl být při cestě vytlačován, uvedl redakci.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru