Totálně opilá žena se za světla válela na trávníku, kolem pobíhala její malá dcerka
Ilustrační foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Po sedmé hodině večer dostali strážníci Městské policie Litvínov zprávu o opilé ženě, která se válí na trávníku u Komerční banky a vedle ní pobíhá malé děvčátko. Žena při dechové zkoušce nadýchala přes tři promile.

Na místě byla přítomna i kamarádka této ženy, která přijela na návštěvu z Prahy, nicméně ženu našla v restauraci už v takto podroušeném stavu. Strážníci se dozvěděli, že kromě malé dcerky, kterou má u sebe, tak na ni doma čeká ještě nezletilý syn.

Strážníci opilou s dcerou i kamarádkou převezli na služebnu, kde již čekala pracovnice ze sociálky. Tam se následně společně domluvili, že strážníci všechny převezou do místa bydliště, kde provedou kontrolu.

Syn, byť nezletilý, se ukázal jako velmi zodpovědný. S ohledem na to, že ani kamarádka opilé ženy nebyla pod vlivem alkoholu, rozhodli se ženu pod kamarádčiným dohledem nechat doma vystřízlivět.

Událost bude sociálka řešit v tomto týdnu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru