Naháč ve křoví si omotal pas igelitem. Po koupeli v potoce nemohl najít své věci
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Ve dvě hodiny ráno si všimla projíždějící hlídka strážníků litvínovské městské policie světýlka v porostu pod nádražím ČSAD. Na místě strážníci objevili nahého muže, který měl kolem pasu jen igelit a svítil si světlem z mobilu.

Strážníkům uvedl, že se byl umýt v potoce na Růžodolu, ale nemůže najít své oblečení. Muž byl notně poškrábaný od porostu a prochladlý. Strážníci jej tedy odvedli ke svému služebnímu vozu, kde jej zabalili do termofolie a zavolali zdravotnickou záchrannou službu. Poznamenali také, že je pravděpodobně pod vlivem drog.

Záchranáři na místě usoudili, že muž není ve stavu, kdy by bylo nutné jej převézt do nemocnice. Odvezli jej proto, za asistence strážníků, do bydliště jeho rodičů. Tam si mladého muže převzala jeho matka s tím, že syn skutečně užívá nějaké omamné látky. Strážníkům i záchranářům poděkovala.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru