U Záluží se vážně zranil motorkář, museli volat vrtulník
ilustrační foto
Litvínov

Mostecko - Včera v podvečerních hodinách došlo na silnici III. třídy k dopravní nehodě motorkáře. Ten jel ve směru od obce Záluží na Horní Jiřetín.

V levotočivé zatáčce měl řidič dostat smyk, upadl s motorkou na levý bok a poté narazil do sloupku svodidla, od kterého se odrazil a následně skončil jízdu mimo vozovku. "Motocyklista utrpěl vážné zranění, se kterým byl letecky transportován do zdravotnického zařízení. Hmotná škoda byla policisty odhadnuta na celkovou částku 92 tisíc korun. Příčina nehody je předmětem dalšího šetření dopravní policie. Dechová zkouška nebyla u muže provedena z důvodu zranění," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru