Mladík spadl do potoka, rozsekl si hlavu a skončil v bezvědomí
Ilustrační foto
Litvínov

Horní Jiřetín - V Horním Jiřetíně spadl před desátou hodinou večer u kostela do potoka mladý muž po zádech tak nešťastně, že si rozbil temeno hlavy a skončil v bezvědomí.

Strážníci ihned muži poskytli první pomoc, avšak bez odpovídající techniky muže z koryta potoka nemohli vyprostit. V potoce byly velké kluzké kameny a koryto bylo hluboké 4,5 metru.

Po chvíli proto dorazili na místo profesionální hasiči z Litvínova, jiřetínští dobrovolní hasiči i Policie ČR. Díky technice se podařilo muže ve zpevněném vaku z potoka vyprostit. Muže si převzala posádka zdravotnické záchranné služby a odvezla jej do nemocnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru