S chodítkem šel v noci do Mostu. Cestuje takhle, když se doma pohádá se ženou
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Ve dvě hodiny upozornil řidič projíždějící hlídku strážníků litvínovské městské policie v Hamru, že u Unipetrolu se na vozovce pohybuje člověk na vozíčku. A není osvětlený, takže jde o velice nebezpečnou situaci.

Na místo vyslaná hlídka na muže pohybujícího se ve směru na Most skutečně narazila. Nešlo však o vozíčkáře, muž se pohybuje s chodítkem pro seniory s kolečky, pomoc od hlídky nepožadoval. Vysvětlil, že občas takto cestuje, když se doma nepohodne s manželkou.

Hlídka muži vysvětlila, že není pro ostatní účastníky silničního provozu dostatečně viditelný a vykázala ho na tramvajovou zastávku, kde musel počkat na ranní spoj do Mostu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru