Opilec se ukájel, svlékl se a vstoupil do prodejny. Vyhnali ho, protože neměl roušku
Retail park v Litvínově. Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Před obchody Retail parku se pohyboval opilý muž, který byl vysvlečený do půli těla. Nakukoval do obchodů a s rukou v kalhotách se očividně ukájel. Před jednou z prodejen se obnažil celý, pak se odvážil vstoupit i do prodejny, prodavačky jej ale vyhnaly, protože neměl roušku.

Okamžitě se také obrátily na strážníky a předaly jim popis muže. Strážníci muže rychle našli a nasadili mu pouta. Protože svým jednáním mohl muž spáchat trestný čin, přivolali strážníci i kolegy z PČR. Provedli u něj také test na přítomnost alkoholu, který vyšel pozitivní. Muž nadýchal necelé dvě promile. Všichni svědci, tedy prodavačky a ostraha z obchodů, byli vyzváni, aby se dostavili na PČR podat svědectví, hlídka strážníků muže převezla na služebnu Policie ČR, kde byl umístěn do cely.

Nákupy bez peněz

Retail park láká neustále i zloděje. Opakovaně chodí krást zboží vystavené před obchody. „Nakoupit bez peněz“ si do Litvínova přijeli i dva dospělí Romové z Mostu před prodejnu KIK a zboží ze stojanu před prodejnou si nacpali do batohu a igelitky. Naštěstí je viděla prodavačka z drogerie. Strážníci získali popis osob a oba muže objevili na tramvajové zastávce v Růžodolu. Strážníci muže převezli zpět k prodejně, aby prodavačky mohly určit výši škody. Každý z mužů ukradl zboží v hodnotě 990 Kč. Protože jeden z nich chtěl utéct, nasadili mu strážníci pouta. Následně oba muže převezli strážníci na služebnu PČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru