Bišonka pod Koldomem potrhali dva velcí psi, ošklivě mu rozkousali břicho
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - V zahrádkářské kolonii pod Koldomem potrhali dva velcí psi malého bišonka. Strážníkům litvínovské městské policie se nejprve ozval svědek události, následně i veterinář, ke kterému majitelka dovezla svého těžce zraněného psa, který měl vyhřezlá střeva. Veterinář odhadl cenu operace na zhruba osm tisíc korun a řekl strážníkům, že by bylo vhodné, aby se jim podařilo vypátrat majitele agresivních psů, protože operace nebude levná.

K události došlo v neděli po poledni, kdy žena venčila svého bišonka v areálu zahrádek v blízkosti sportovní haly Koldům. Přiběhli k nim dva psi podobní německým ovčákům a napadli jejího bišonka. Tohoto vláčeli, kousali a poté se ho v tlamě pokusili odnést pryč. Po okřiknutí psa pustili a sledovali dění zpovzdálí.

Následně šel kolem starší muž se dvěma vodítky a hledal ztracené psy. Ptal se, co se stalo, s tím, že se vrátí pro vozidlo a vrátí se pro ženu se zraněným psem, nicméně k veterináři ženu s potrhaným psem odvezl svědek celé události. Strážníci prohledali celou kolonii a vyslechli 18 zahrádkářů, psy zahlédl ale jen jeden z nich, a to v krajní části kolonie, kde k incidentu došlo.

Upřesnil také, že šlo patrně o belgické ovčáky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru