Co přinést do útulku? Granulí mají psi dostatek, darujte jim něco mimořádného
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V předvánoční čas si řada z vás vzpomene na opuštěné pejsky v psím útulku v Litvínově. Navštívit je můžete ve změněné otevírací době útulku, která je uvedena níže. Pokud chcete pejsky obdarovat, přineste jim masovou konzervu, piškoty či jinou laskominu. Granulí má v současné době útulek dostatek, ale každou mlsku či odměnu pro pejsky vedoucí útulku Jan Novák uvítá.

"Všem, kdo na pejsky myslíte v průběhu celého roku, velmi děkuji. Řada lidí si nemůže z rozličných důvodů dovolit mít pejska doma. Není jim ale lhostejný osud opuštěných pejsků, kteří se během roku ocitnou v našem útulku. Ačkoliv se o ně staráme nejlépe, jak to jen jde, lásku a péči jejich vlastního pána jim nahradit nemůžeme. Pokud si na pejsky vzpomenete nyní, přineste jim něco mimořádného, co byste chtěli dopřát tomu svému mazlíčkovi, kdyby byl s vámi doma," vzkazuje Jan Novák.

"Věřte, že hlady u nás pejsci netrpí. Granulí máme opravdu dostatek. Co ale oceníme my i naši čtyřnozí přátelé, jsou dobroty, kterými jim můžeme vánoční svátky trochu zpříjemnit. Děkuji ještě jednou všem hodným lidem, kteří náš útulek podporují a věřím, že našim pejskům zachováte přízeň i v příštím roce. A vám všem přeji, ať je ten nový rok alespoň o malinko lepší, než rok letošní. A samozřejmě všem, lidem i psům hodně zdraví," dodal vedoucí útulku.

 
oteviracidoba
 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru