Martin Klika: Vyženu dealery drog z Litvínova
Martin Klika (ČSSD).
Litvínov

Litvínov - Jedničkou na kandidátce ČSSD v Litvínově je Martin Klika. Do komunálních voleb jde s tématy, která patří v Litvínově k nejožehavějším. Kriminalita, dealeři drog, nepřizpůsobiví. Chce Litvínov zbavit štěnic, a to jak těch šestinohých, tak i parazitů, kteří se živí na chudobě. Má řešení pro Janov, ale i pro ubytovny v centru města. Chce vrátit do Litvínova klid a pořádek.

Drogy jsou problémem současnosti. Jak chcete město od drog vyčistit?

Štve mě, když jdu se svou dcerou po městě a vidím, jak si feťák od dealera kupuje drogu. Štve mě, když se na dětském hřišti válí použité injekční stříkačky. Štve mě, když se v chodbě domu, kam jdu na návštěvu, válí sjetej kluk. Je jasné, že lidi závislé na drogách z Litvínova nevyženeme. Závislost je problém starý jako lidstvo samo. Co ale můžu a chci, je vyhnat z Litvínova dealery drog. Když tu nebudou mít feťáci své kontakty, své prodejce, půjdou kupovat jinam. Zmizí nám z ulic. Městská policie i státní policie musí být nuceni zasahovat v každém případě, i když se zdá být jen malou rybou.

Není možné, aby se v domech v Janově nebo na Koldomu drogy vařily, sousedé o tom věděli a policie nekonala. Chci je rozhýbat a donutit, aby šli i po nejmenších dealerech. Aby reagovali na každičké upozornění a oznámení. Aby asistentky prevence kriminality chodily s otevřenýma očima a viděly každého dealera, který se u školy snaží prodat drogy dětem. Ale aby to neskončilo jen u toho oznámení. Chci a na strážníky i policisty budu tlačit, aby řešili každý případ.

Podle nových informací neziskové společnosti, která působí v Janově v protidrogové politice, jsou sedmdesát pět procent všech uživatelů drog v Janově ženy na mateřské dovolené. Nechci, aby se o malé děti staraly zfetované matky. Když jim nebude mít kdo drogu prodat, pak se budou muset buďto odstěhovat, nebo s drogou přestat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru