OBRAZEM: Mariánská pouť v Radčicích. Zajímavý program, spousta atrakcí a super počasí
Pouť v Mariánských Radčicích. Foto: Olga Markuzziová
Litvínov

Mariánské Radčice - Mariánské Radčice v sobotu 15. září ožily svojí tradiční poutí. Dvanáctý ročník Mariánské pouti se velmi vydařil.

Lidé si užívali mnoha atrakcí, pouťové zábavy a občerstvení, zajímavých ukázek či různých show a připraveného programu, kde si určitě každý našel to, co se mu líbí.

Pouť tradičně zahájila v místím kostele Panny Marie Bolestné Mše svatá, po které byl areál kostela zpřístupněn veřejnosti. Na hlavní scéně probíhal celý den bohatý program, který skvěle moderovala Světlana Polívková.

Návštěvníky poutě pobavila kapela Mostečanka, Pepa Štross, Jan Rosák a Simon Pečenka, Pavel Novák, country kapela Buráci, Valdštejnští trubači, Olga Lounová, Vladimír Hron a mnoho dalších. Pomyslnou tečku za XII. ročníkem Mariánské pouti udělal ohňostroj.

Akci pro veřejnost připravila Obec Mariánské Radčice ve spolupráci se Severočeskými doly a panem Radkem Jarešem.

Fotogalerie

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru