Zloděj se vloupal do pěti sklepů, před obyvateli domu se ukryl v kočárkárně
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - S nepořízenou utekl z obytného domu, kam šel krást, 35letý muž z Litvínova. Ten měl v dopoledních hodinách vniknout do domu, následně se měl vloupat do prostoru sklepa, kde se vloupal do pěti sklepních kójí, a poté i do kočárkárny.

V suterénu domu nestihl nic odcizit. Jeho přítomnost totiž odhalili obyvatelé domu, před kterými se ukryl v kočárkárně. Když chtěli otevřít dveře do kočárkárny, tak se muž z druhé strany o dveře zapřel. Následně z místnosti vyběhl a utekl ven z domu.

"Policie Litvínovana obvinila z přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Za tyto činy mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Družstvu způsobil škodu ve výši 1 500 korun," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru