NAPSALI JSTE NÁM: Lidé Lomu bděte!
Základní škola v Lomu. Foto: archiv
Litvínov

Lom - Tak doma sedím a přemýšlím o tom, že je tomu rok, co jsem přišla v Lomu v Mateřské škole o práci.

Jednoho krásného dne mi statutární zástupce školy oznámil, že zítra nemám chodit do práce a předal mi výpověď z nadbytečnosti. Do dnešního dne jsem přesvědčená, že jsem ve skutečnosti nadbytečná nebyla, a že tu žádný skutečný důvod pro výpověď nebyl.

Nepřímo a v náznacích jsem se dozvěděla, že vedení města si údajně má přát, abych už zítra nechodila. Domnívám se, že hlavním důvodem mého propuštění byl můj nesouhlas s tím, jak se vedení města zachovalo k bývalé ředitelce a jakým způsobem ji odvolali z funkce (o kauze v Lomu jsme psali zde)

Není to pohádka, je to skutečný příběh, který se mi stal. To, že si podle mě v Lomu dělají, co chtějí, to všichni víme. Nicméně to, že podle mého názoru nedodržují ani zákony, to mě vskutku překvapilo. Divím se, že nikomu nepřijde zvláštní, že školu již několik let nevede ředitel či ředitelka, ale jen statutární zástupce. Mám rovněž za to, že předchozí střídání ředitelek a způsob jejich “odchodu” taktéž mluví za své. Jsem z toho překvapená, jak je možné, že někteří lidé si dělají, co chtějí.

Jsem toho názoru, že to bude trvat tak dlouho, dokud si to vážení sousedé necháme líbit.

  • Eva Uhlířová
  • bývalá učitelka MŠ Lom

{article 93750}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru