Mostečané platili cizími kartami. Nakupovali cigarety a pití, než je vypátrali
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Několik lidí z Mostu obvinili policisté v minulých dnech v souvislosti s jejich transakcemi na pokladnách, které prováděli prostřednictvím cizích platebních karet.

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 32letého muže a 35letou ženu, oba z Mostu. Muž měl údajně na chodníku najít platební kartu, kterou si ponechal a následně s ní měl provést dvě platební transakce. Tuto kartu následně předal své známé, která s ní zaplatila cigarety na čerpací stanici. Obvinění jsou stíháni na svobodě. Karta nebyla zajištěna.

Z trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku byl obviněn policií 43letý muž z Mostu. Ten měl od jiné osoby převzít platební kartu cizí osoby, se kterou poté provedl nákup ve dvou případech. Při třetím nákupu v jednom mosteckém supermarketu si nakoupil pití a cigarety, kdy karta byla platebním terminálem označena jako odcizená a platba byla zablokována. Muž z místa odešel a kartu tam nechal. Policie ho vypátrala. Obviněný je stíhán na svobodě. Už v minulosti byl odsouzen pro krádež.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru