V noci se dobýval do obchodního centra, ráno si nic nepamatoval
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté spolu s hlídkou strážníků zadrželi muže, který se pokoušel dostat v noci do obchodního domu. Ten se krátce po jedné hodině pokoušel dostat dovnitř centra, když za použití násilí překonal část dveří a následně se dostal do vnitřního prostoru, kde se pokusil překonat i dveře druhé.

To se mu však nepodařilo a s nepořízenou z místa odešel. Krátce na to policie získala informaci o jednání muže, a protože se na místě již nenacházel, začala po něm pátrat.

"Během několika minut byl podezřelý nalezen, zadržen a umístěn v policejní cele. Ráno se podezřelý velice divil, kde se probudil. Na nic si prý nepamatoval, údajně tu noc slavil a popíjel alkohol. Měl v dechu 1,5 promile alkoholu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel 27letého Mostečana obvinil z přečinu poškození cizí věci. Svým jednáním měl společnosti zanechat škodu ve výši 34 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru