Muže, který přepadl hernu a zranil obsluhu lahví od piva, poslal soud do vazby
Strážníci zadrželi podezřelého muže v jiné herně. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V úterý 1. ledna došlo v jedné z mosteckých heren k loupežnému přepadení. Tehdy ještě neznámý pachatel kolem půl osmé večer přistoupil k obsluze herny a ženu udeřil lahví od piva do hlavy.

"Když následkem úderu upadla, donutil ji k odemčení zásuvky s tržbou, ze které odcizil přes sedmdesát tisíc korun. Ženě pak ještě vyhrožoval zabitím, pokud přepadení nahlásí policii," popisuje případ mluvčí policistů Daniel Vítek. O události jsme aktuálně informovali v článku Muž v Mostě měl přepadnout hernu a zranit obsluhu. Za chvíli ho strážníci chytili v jiné herně!

"Policejní hlídky ihned po přijetí oznámení začaly propátrávat okolí místa činu a o pomoc jsme požádali i strážníky městské policie, kteří osobu odpovídající popisu vypátrali a zadrželi v jiné herně," dodal Daniel Vítek.

Muž byl obviněn z trestných činů loupeže a vydírání, v pátek rozhodl soud o jeho vzetí do vazby. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu trest odnětí svobody až na deset let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru