Mostečan (35) kradl v místních supermarketech. I když lup ukrýval, vždy jej chytili
Ilustrační foto
Most

Most - Tří krádeží v mosteckých supermarketech se měl dopustit 35letý muž z Mostu. Ten měl v centru Mostu v prodejně odcizit různé nářadí a lepidla, které si ukryl pod bundu. Po krádeži byl zadržen ostrahou.

Zadržen byl i při další krádeži v jiném obchodě, kde měl odcizit zubní kartáčky. I ty měl pod oděvem. Do třetice kradl zubní kartáčky v supermarketu a lup si ukryl do dětského kočárku. Ani při této krádeži neunikl pozornosti ostrahy.

"Kradl i přesto, že byl odsouzen za krádež nepodmíněně a v roce 2017 trest vykonal. Policisté mu za krádeže zboží v hodnotě 5 207 korun sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za ten mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru