Výstavba parkoviště mezi těmito domy je prozatím odložena, město vyhovělo petici
Panelové domy v sousedství sídla mostecké policie. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Petici proti výstavbě parkoviště mezi bloky 519 a 520 v ulici F. L. Čelakovského v Mostě podepsalo 84 občanů. Zabývalo se jí vedení města.

Petenti vyjadřují v petici obavu ze zhoršení kvality bydlení v dané lokalitě právě kvůli možnému zvýšení automobilové dopravy a nesouhlasí se zrušením asfaltového hřiště. Petice byla prověřena odborem správních činností, projednávala ji dopravní komise a opakovaně také vedení města.

Bylo navrženo vyhovět petici a plánovanou stavbu parkoviště prozatím odložit. Proveden bude monitoring potřebnosti nových parkovacích míst na uvedeném místě a podle jeho výsledků bude rozhodnuto, jestli bude parkoviště vybudováno, či nikoli.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru