Městské divadlo v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Plány mosteckého městského divadla pro letošní rok se mimo jiné zabývali městští radní. Ze schváleného podnikatelského záměru vyplývá, že divadlo osloví opět desítky tisíc lidí a odehraje stovky představení.

Při výkonu působnosti valné hromady společnosti Městské divadlo v Mostě přijala rada rozhodnutí, jímž jako jediný společník společnosti Městské divadlo v Mostěschválila podnikatelský záměr společnosti na rok 2019.

Podnikatelský záměr předpokládá vyrovnané hospodaření za předpokladu, že obdrží dotaci od Ústeckého kraje ve výši 3,5 milionu korun.

Podle dramaturgického plánu bude odehráno alespoň 500 představení na obou scénách a zájezdech, „dovezeno“ bude 40 představení ostatních českých divadel, uspořádáno zhruba 50 kulturních akcí. Návštěvnost by podle předpokladu měla dosáhnout zhruba jednoho sta tisíc návštěvníků.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru