Auto v Mostě havarovalo u kruhového objezdu, řidič měl obrovské štěstí
Foto: MP Most
Most

Most - Ostraha služebny městské policie v ulici Františka Halase přivolala v uplynulém týdnu do ulice Žatecká hlídku městské policie s oznámením, že v blízkosti kruhového objezdu došlo k dopravní nehodě osobního vozidla.

Strážníci na místě zjistili převrácené vozidlo mimo pozemní komunikaci a u něho jeho řidiče bez viditelných známek zranění. Na místo byly přivolány složky Integrovaného záchranného systému včetně Policie ČR, která si událost převzala k dalšímu šetření. Komunikace byla po dobu šetření průjezdná se zvýšenou opatrností. O nehodě informovali mostečtí strážníci na webových stránkách.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru