V obchodech kradl nářadí, šampony i potraviny. Ostrahu nepřelstil
Ilustrační foto
Most

Most - Škodu za 8 600 korun zanechal 32letý muž z Mostu poté, co měl v čtyřech případech krást v obchodech.

V mosteckém supermarketu měl odcizit vrtací kladivo, které si ukryl pod oblečení. Za zboží nezaplatil. Do obchodu se na druhý den vrátil a pod bundu si opět schoval nářadí. Ostraha ho po krádeži zadržela.

V jiném prodejně měl Mostečan odcizit šampony a ve čtvrtém případě si pod oděv skryl dvě lahve alkoholu a potraviny. Lup neodnesl, skončil po zadržení ostrahou obchodu na policejním oddělení. Vyšetřovatel Mostečana obvinil z přečinu krádeže.

Jak se ukázalo, obviněný má mít na svědomí i krádež v jedné mostecké drogérii, odkud měl odcizit spolu se svoji přítelkyní drogistické zboží v hodnotě 10 tisíc korun a v další prodejně odcizil sám holicí strojek. I přítelkyně čelí obvinění z přečinu krádeže. Odcizené věci nebyly zajištěny, ty obvinění prodali náhodným zájemcům.

(ls)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru