Řidič nezvládl výjezd z kruhového objezdu, poškodil bezpečnostní ostrůvek
Poškozený ostrůvek. Foto: MP Most
Most

Most - Ostraha služebny městské policie v mostecké ulici Okružní oznámila přes radiostanici, že před touto služebnou došlo na kruhovém objezdu k dopravní nehodě.

"Na místo byla vyslaná hlídka městské policie, která zjistila, že řidič osobního vozidla při výjezdu z kruhového objezdu poškodil bezpečnostní ostrůvek. Tato dopravní nehoda se obešla bez zranění osob," uvedl mluvčí mostecké městské policie Vlastimil Litto.

Hasičský záchranný sbor provedl neodkladné úkony k zamezení úniku provozních kapalin a poté si celou událost převzala hlídka Policie ČR. O této události byl také informován správce místní komunikace dispečer technických služeb.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru