Hlídky přistihly tři řidiče s pozitivním testem na drogy, dva další řídili přes zákaz
Policejní kontrola. Ilustrační foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Pět hříšníků v jeden den skončilo v síti policejních kontrol na silnicích mosteckého okresu. Ua volantem neměli co dělat.

V ulici Česká byl kontrolován řidič vozu značky Peugeot, který měl pozitivní test na THC. Další motorista narazil na policisty v Bečově. Jeho test ukázal na amfetamin. Navíc řídil přes platný soudní zákaz řízení. Třetí muž za volantem neunikl kontrole v litvínovské ulici Tržní. Test na drogy vyšel pozitivně na canabis. Motoristé ve věku 18, 30 a 24 let se podrobili odběrům biologického materiálu a od policie si odnesli záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Další dva řidiči byli  přistiženi při řízení vozidel, ač mají oba platné zákazy řízení. Řidič ve věku 35 let z Chomutova byl kontrolován na silnici I/13 a hlídka na místě zjistila, že má tři platné zákazy řízení, ten poslední je platný až do roku 2022. Dalšího řidiče hlídka zastavila v centru Mostu dopoledne a lustrací vyšlo najevo, že Žatečan ve věku 48 let má vydaný zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení. Oběma motoristům policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru