Mostečtí strážníci se zvláštním výcvikem chránili v muzeu vzácné šperky, vysloužili si poděkování
Městská policie Most při ostraze vzácných šperků. Foto: Oblastní muzeum a galerie Most
Most

Most – Městská policie v Mostě, která pomáhala ochránit vzácný a cenný soubor šperků při jejich jednodenní výstavě v mosteckém muzeu, si nyní za odvedenou práci vysloužila poděkování.

„Oblastní muzeum a galerie v Mostě, příspěvková organizace, děkuje Městské policii v Mostě za profesionální pomoc s ostrahou unikátní soupravy šperků baronky Ulriky von Levetzow, která byla prezentována 14. března 2019. Převoz šperků i statická ostraha při slavnostní prezentaci byly uskutečněny za asistence jednotky zvláštního nasazení Městské policie Most s naprostou profesionalitou a s nejpřísnějším zabezpečením,“ uvedl ředitel muzea Michal Soukup.

Oblastní muzeum a galerie vyjádřilo poděkování řediteli městské policie Ing. Jaroslavu Hrvolovi, zástupci ředitele městské policie Františku Kynclovi a členu městské policie Miroslavu Pokornému.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru