Upozornění pro motoristy: U Kauflandu se budou měnit přednosti v jízdě
Křižovatka u mosteckého Kauflandu. Foto: Sandra Veverková
Most

Most - V souvislosti s rozhodnutím komise dopravní Rady města Mostu dojde v nejbližších dnech ke změně přednosti v jízdě u obchodního centra Kaufland v Mostě.

Důvodem změny je jednak zavedení jednosměrného provozu v ulici U Stadionu (za objektem VÚHU) a dále již v minulosti zavedený obousměrný provoz v ulici Barvířská (pečovatelský dům Astra). Vlastní změna přednosti v jízdě se týká ulic Kabátnická a Svatopluka Čecha, kde bude nově vedena hlavní pozemní komunikace vždy směrem přímo a ulice Barvířská bude vedlejší pozemní komunikací.

Pro zdůraznění nové dopravní situace dojde na dotčených komunikacích k dočasnému osazení výstražného přechodného dopravního značení, které bude upozorňovat na změnu organizace dopravy.

Město Most žádá všechny účastníky silničního provozu, aby dbali zvýšené opatrnosti a věnovali pozornost nově osazenému dopravnímu značení.

Nákres změny dopravní situace u Kauflandu

Nákres změny dopravní situace u Kauflandu

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru