Motorkář se srazil s autem na kruhovém objezdu u Luny. Převezli ho do nemocnice
Policisté vyšetřují nehodu na kruhovém objezdu v Mostě. Foto: čtenář
Most

Most - Kolem 17. hodiny v pondělí se stala nehoda v Mostě na ulici Josefa Skupy. Tam se na kruhovém objezdu s ulicemi Žatecká, SNP a Čsl. armády srazilo vozidlo BMW s motocyklem.

Motorkář jel po kruhovém objezdu. Motocyklista utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice.

Nebyla to v pondělí jediná nehoda, kterou vyšetřovali policisté. Dohromady jich bylo pět.

Vážnější byl polední karambol na silnici I/13 na úrovni jezera Matylda. Při projíždění pravotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo jízdní pruh a narazil do betonových svodidel, kde došlo k převrácení auta na střechu (píšeme blíže zde). Policie u řidiče z Prahy provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem více než dvě promile alkoholu v dechu.

Těžší nehodu šetřili policisté také kolem půl šesté v podvečer na mostecké ulici Višňová, kde se střetl osobní vůz s malým chodcem. Ten utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice (aktuálně jsme informovali v tomto článku).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru