Kriminalisté prověřují brutální napadení v Mostě! Žádají svědky o spolupráci
Ilustrační foto
Most

Most - Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování případu napadení, ke kterému došlo v pondělí 3. června 2019 kolem 18:50 hodin v Mostě poblíž křižovatky ul. Obránců míru a 1. máje. Podezřelý muž brutálně napadl jiného muže, kterého bil pěstmi a kopal do něj, v útoku pokračoval i poté, co poškozený spadl na zem.

Následně z místa odešel a v útoku pokračoval jeho komplic. Když chtěl poškozený z místa činu utéct, srazil ho první útočník osobním vozidlem tovární značky Peugeot 308 černé barvy. Napadený muž utrpěl velmi vážná zranění, která si vyžádala hospitalizaci v nemocnici.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že se v době napadení na místě činu nacházeli další lidé, kteří měli na pachatele, které už policisté zadrželi, křičet, aby s útokem přestali. V zájmu řádného objasnění případu žádají kriminalisté očité svědky napadení, aby poskytli výpověď k průběhu útoku a kontaktovali linku 158. Přivítají také jakékoliv kamerové záznamy, na kterých je zachycen průběh napadení, byť i částečný, i v tomto případě prosím kontaktujte linku 158. Předem děkujeme za spolupráci," uvedl mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru