Práce na rudolickém mostě finišují. Průjezdný by mohl být už po prázdninách
Práce na mostě spějí do finále. Foto zdroj: Mostecké listy
Most

Most - Práce na rekonstrukci mostu vedoucího do Rudolic se chýlí ke konci. Hotovo by mělo být ve druhé polovině měsíce a kolaudace se předpokládá do konce srpna. Informovaly o tom Mostecké listy.

V současné době na mostě probíhají finální práce. Na předmostích a na mostě byly položeny ložní vrstvy živice. Příští týden bude probíhat finální pokládka obrusné vrstvy na předmostích a na samotném mostě.

Dnes v nočních hodinách bude za výluky železniční tratě probíhat realizace finální přeložky splaškové kanalizace, tedy pod most se bude zavěšovat potrubí splaškové kanalizace. Práce na kanalizaci budou probíhat do konce tohoto týdne.

Práce na mostě budou ukončeny ve druhé polovině července. Kolaudace stavby se předpokládá do konce srpna 2019.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru