PRÁVĚ TEĎ: Vážná nehoda uzavřela cestu z Ústeckého kraje na Karlovy Vary podél Ohře
Vážná dopravní nehoda u Stráže nad Ohří. Foto: Hasiči Ostrov
Most

Stráž nad Ohří - Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahují od pondělních ranních hodin na silnici číslo 13 u Stráže nad Ohří. Probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

Na silnici, která je hlavní spojnicí Ústeckého a Karlovarského kraje mezi Kláštercem a Ostrovem nad Ohří, se v pondělních ranních hodinách střetla dvě osobní auta. Čelní náraz si vyžádal zásah záchranných složek.

Podle zasahujících hasičů je komunikace kvůli jejich práci pro motoristy uzavřena. Na silnici se tvoří kolony čekajících vozidel. Odklízecí práce mohou trvat i několik hodin, během kterých bude pravděpodobně uvolněn pro kyvadlovou dopravu jeden jízdní pruh.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru